Sense Schoonmaak

Is de werkomgeving binnen uw gebouw echt schoon? Wij van Sense zijn ervan overtuigd dat het
beter kan! Sense heeft een jarenlange schoonmaakervaring bij scholen, kantoren en instellingen in heel Zuid- Holland en maakt al jaren schoon voor o.a. Stichting RVKO, Hyundai Netherlands, Bazuin & Partners, Koninklijke Kentalis, en nog meer.

Wat doen wij?

Sense is een relatief kleine organisatie met lage overheadkosten, waardoor uw beschikbare schoonmaakbudget volledig ten goede komt aan arbeidsuren op uw werklocatie. Door de proactieve houding van onze medewerkers en onze gerichte aanpak kan Sense optimale kwaliteit leveren tegen een acceptabel tarief.

Sense Schoonmaak is NEN 4400-1 gecertificeerd. Ons personeel komt op de eerste plaats: uiteindelijk gaat het om wie bij u op de werkvloer het werk uitvoert. Zij bepalen de kwaliteit van het werk. Aan ons de taak om dit mogelijk te maken met het leveren van gekwalificeerd personeel en goede, moderne schoonmaakgereedschappen.

Onze grootste investering is ons personeel!

Werkvloer

Goed ingewerkt en servicegericht personeel.

Calculatie

Gedetailleerd tot op ruimteniveau, overzichtelijk dankzij bijgevoegde plattegronden. Wijzigingen in programma of ruimtes zijn in één dag in de calculatie door te voeren.

Management

Heldere taakkaarten met ruimte-overzicht en uit te voeren werkzaamheden per dag en per week. Goede bereikbaarheid en direct contact met zowel de klant als het uitvoerend personeel.

U geeft aan welke wensen u heeft, wij adviseren u hoe dit te realiseren.

Vijf redenen om te kiezen voor Sense