Diensten

Kantoren

Sense is zich er uitermate van bewust welke kwaliteit binnen het kantorensegment verlangd wordt en dagelijks geleverd moet worden om een schone omgeving te houden. Ons doel wijkt niet af van uw doel, namelijk het bieden van een schone werkomgeving voor uw personeel en klanten. Wij kunnen u helpen om dit doel te realiseren.

Scholen

Sense heeft jarenlang schoonmaakervaring opgedaan bij scholen binnen o.a. het Rotterdamse Katholieke Basisonderwijs, stichting Kindwijs, stichting BOOR, de Haagsche School Vereeniging en andere stichtingen, en werkt naar grote tevredenheid reeds jaren voor o.a. Albert Schweitzer, Contrabas, Johannes Martinus, de Valentijnschool, de Horizonschool, de Da Costaschool en meer dan veertig andere scholen.

Vloeronderhoud en glasbewassing

Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen wij ook projectmatige reiniging zoals vloeronderhoud en
glasbewassing verzorgen. Vloeronderhoud kent vele gezichten. Maar of het nu het strippen en conserveren van linoleum vloeren betreft, het schrobben van gymzaal- en sanitairvloeren of het geheel reinigen en impregneren van tapijtvloeren, voor elke klus hebben wij de juiste apparatuur en goed opgeleide mensen. Natuurlijk kunnen wij ook uw glasbewassing verzorgen. Wij hebben daarvoor opgeleide glazenwassers en verzorgen voor elk object een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Kinderdagverblijven en meer..

Binnen kinderdagverblijven en de zorg is hygiƫne extra belangrijk. Ziektes mogen immers geen kans krijgen om zich te verspreiden. Sense heeft kennis van de geldende GGD-normen voor alle soorten instellingen waar dit van belang is en past deze volledig toe.