Sense Specialistische Reiniging

Wat doen wij?

Sense Specialistische Reiniging is een bedrijf dat – zoals de naam al zegt – zich onderscheidt op het gebied van specialistische reiniging. Wij bieden een breed scala aan diensten om uw bedrijf te ondersteunen en uw klanten de beste service te bieden. Onze medewerkers hebben vakkennis op verschillende gebieden van specialistische reiniging zoals vloeronderhoud, het wassen van ramen of het verwijderen van graffiti. Wij hebben de kennis, vaardigheden en apparatuur om deze taken efficiënt en professioneel uit te voeren.

Naast onze specialistische reinigingsdiensten bieden we ook gekwalificeerd personeel dat taken kan overnemen of ondersteunen in uw schoonmaakbedrijf. Gaat het bijvoorbeeld om tijdelijke versterking tijdens drukke periodes of specifieke expertise voor bepaalde projecten, wij leveren gekwalificeerd personeel dat zonder aansturing de werkzaamheden van uw personeel kan overnemen. Ook kunnen wij u middenkader personeel aanleveren dat de aansturing van uw eigen personeel kan overnemen.

Over ons

Bij Sense Specialistische Reiniging hechten we veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Ons NEN 4400-1 certificaat bevestigt ons vakmanschap en onze naleving van wettelijke vereisten op het gebied van personeel en administratie. U kunt erop vertrouwen dat wij een betrouwbare partner zijn die hoogwaardige diensten levert en zich houdt aan de geldende regelgeving.

Interesse in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Sense Specialistische Reiniging uw schoonmaakbedrijf kan ondersteunen. Samen kunnen we uw dienstenaanbod versterken, de tevredenheid van uw klanten vergroten en uw bedrijf laten groeien.